Выбрать язык
ua ru en de fr pt es it zh ar sv

Що потрібно знати про професійний міксер для молочних коктейлів

-
15:25
132
Що потрібно знати про професійний міксер для молочних коктейлів

Літо, спека… Що може запропонувати для своїх клієнтів заклад громадського харчування, щоб втамувати спрагу? Звісно, прохолодний коктейль! Попит на каву з настанням теплих днів зазвичай різко знижується. І саме молочні коктейлі, як найбільш доступні та з традиційним смаком, стають популярними. Чи довго працюватиме побутовий міксер в умовах, коли щодня потрібно готувати десятки чи навіть сотні порцій цього смачного напою? Відповідь очевидна. Інвестиція в професійний пристрій буде цілком виправданою, оскільки він окупиться за декілька місяців (саме стільки працюватиме дешевий аналог, доки не згорить), і дасть вам змогу готувати коктейлі набагато швидше.

На що звертати увагу під час вибору

Міксер для ресторанів, барів, кафе має бути зручним, практичним і довговічним. Щоби не помилитись із вибором, покупець має знати, які характеристики професійних моделей є найважливішими. Ціна не настільки важлива, але все ж має значення. Багато інтернет-магазинів пропонують купити міксер зі знижкою, тому цей момент теж потрібно відстежувати. А тепер щодо основних критеріїв вибору:

  1. Потужність двигуна. Що вона більша, то легше буде міксеру справлятися з великими навантаженнями.
  2. Матеріал корпуса. Професійні моделі виробляють переважно з харчової нержавіючої сталі, але є вироби з полірованого алюмінію, дешевші та менш довговічні.
  3. Матеріал чаші. Тут вимоги не такі суворі, це може бути й ударостійкий пластик. Він легший за метал, але менш практичний. Стакани з нержавіючої сталі слугують довше.
  4. Кількість постів (стаканів, чаш). Моделі з двома чи трьома постами дають змогу одночасно готувати відповідну кількість порцій. У часи пік це дуже цінна властивість.
  5. Об'єм чаші. Він може варіюватися від 1 до 5 літрів, усе залежить від запланованого навантаження. Якщо це міксер на 3 пости, об'єм чаші може бути й меншим.
  6. Кількість швидкостей теж важлива: деякі коктейлі готуються на низьких обертах, деякі — на високих, якщо потребують якісного збивання компонентів.

Вибираючи онлайн, ви маєте змогу встановлювати відповідні фільтри, що значно полегшить задачу знайти міксер із потрібним набором характеристик.

Поради щодо безпечної експлуатації міксерів для коктейлів

Якщо ви хочете, щоби ваші молочні коктейлі виходили ідеальними, а відвідувачі закладу щоразу поверталися саме до нього, аби поласувати улюбленим напоєм, дотримуйтеся таких нескладних рекомендацій:

  1. не наливайте коктейль вище за відмітку на стакані, інакше він буде розбризкуватися;
  2. цілі ягоди та фрукти бажано не кидати: міксер — не блендер, ножі в нього не такі гострі та міцні;
  3. найсмачніший коктейль вийде з охолоджених інгредієнтів, для молока це особливо актуально, бо від його температури залежить і кількість піни;
  4. спочатку наливайте в чашу молоко, і тільки потім додавайте все інше.

Щиро сподіваємося, що наші поради стануть вам у пригоді.

RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...